RÓLUNK

A bellafashion.hu oldal egy eladók és vevők közötti közvetítőoldal. Olyan szülőknek szánjuk, akik szívesen eladnák a gyerekük, gyerekeik kinőtt ruháit, vagy éppen szeretnének jó áron új vagy használt márkás ruhákat beszerezni. Így akár az előző kinőtt ruhák eladása által befolyt összegből refinanszírozható az új vásárlás.

Természetesen sok szülő már most is él ezzel a lehetőséggel, akár viszonteladói oldalakon, akár a közösségi médiát használva. Mégis úgy gondoljuk, egyedi fejlesztésű honlapunkkal egy jobb, korszerűbb, megoldást tudunk kínálni, egyrészről azért, mert ez az oldal kimondottan erre a témakörre készült, tehát nem fog elveszni a hirdetésünk sok ezer másik, nem ebbe a tematikába tartozó hirdetés között, másrészt azért, mert olyan plusz funkciókkal bővítettük az oldalt, amit a közösségi média nem tud még. Ilyen például a csalások kiszűrése a dokumentumfeltöltéssel, a kereshetőség, azon eladók népszerűsítése, akik a legjobb vásárlói értékeléseket kapják, saját megosztható aloldal a feltöltött termékekkel, ahol akár még a termékkategóriák szerinti szűrés is lehetséges, és sorolhatnánk.

Oldalunkra eladóként és vevőként is lehet regisztrálni, érdeklődéseinket, vásárlásainkat mindkét szerepünkben kezeli.

A közösségi médiában megszámlálhatatlanul sok csoport létezik, amelyik ezt a témakört járja körül, de ha minden oldalon egyenként elkezdjük ezeket a termékeket feltölteni, kezelni oldalanként, csoportonként a hirdetésünk megújítását, az rengeteg időt elvesz tőlünk. Nem kevésbé az sem, hogy folyamatosan up to date tartsuk a posztjainkat, hiszen, ha valaki nem éppen akkor keresgél, amikor mi kitesszük, akkor már nem találkozik a hirdetésünkkel.

Igyekeztünk egy olyan oldalt fejleszteni, ami könnyen használható. Ha több vásárlásunk vagy eladásunk van folyamatban, minden vásárlásunk státuszát látjuk, illetve minden további lépésről az oldal értesítést küld. Egy felületen lehet kezelni az eladást, a vásárlást, és megosztható is az oldalunk, hiszen, így csak erre az egy oldalra kell az eladni kívánt ruhákat feltölteni. Ha pedig könnyen és gyorsan tudunk keresni az elérhető termékek között, akkor nem kell folyamatosan a közösségi médián figyelgetnünk, mikor futunk bele valamibe, amit szeretnénk megvenni.

Egy próbát mindenképpen megér!

Várunk eladóként és vásárlóként is az oldalunkra. Arról, hogy minél többen találkozzanak a hirdetéseddel, vagy minél több eladó kínálatából tudj választani, mi gondoskodunk.

Jó eladást, vásárlást!
A Bellafashion csapata